Tot sobre Electium

Pensa en els teus, deixa-ho tot solucionat

La teva voluntat és el nostre compromís

Electium és la possibilitat de contratar en vida el funeral i evitar la presa de decisions i el pagament en un moment tan dur com ho és la pèrdua d'un ésser estimat. A més a més, permet escollir fins l'últim detall otorgant la màxima personalització al servei.

Electium va adreçat a persones que no disposen d'una assegurança de decessos i que volen deixar solucionat el seu funeral.

 

QUI SOM

 

Professionalitat i sensibilitat

Electium forma part de Mémora, grup líder a Espanya de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i cementiris. Actualment, estem presents a 20 províncies, gestionem 129 tanatoris, 26 crematoris, 23 cementiris, 130 oficines d'atenció a les famílies i realitzem més de 47.000 serveis anuals. Mémora està format per 1.200 professionals que destaquen per la seva professionalitat, rigurositat, empatia i sensibilitat.

AVANTATGES ELECTIUM

 

1

Alliberar a la família

Planificar el funeral amb previsió és sinònim de tranquil·litat per tu i els teus. Electium permet que els familiars no hagin de prendre decisions difícils i precipitades en moments tan complicats com ho és la pèrdua d'un ésser estimat i que no hagin de fer front a una despesa econòmica.

2

Personalització

Electium permet escollir i cuidar fins l'últim detall de tots els aspectes que configuren el funeral. Es decideix el tipus de cerimònia, el lloc de vetlla, incineració o enterrament, els textos que es llegiran, els recordatoris, les flors, el taüt, etc., per crear un comiat a mida.

3

Garantia

El client té la tranquil·litat de saber que el seu comiat serà tal com ell desitja. "La teva voluntat és el nostre compromís", aquesta és la nostra premisa.

4

Homenatge

Poder escollir tots els detalls de l'últim adéu permet que el funeral sigui un homenatge acord amb la manera de ser del difunt. Les cerimònies singulars, personals, personals, íntimes i diferents. Únics en vida, únics en el record.

5

Proximitat

L'equip Electium es distingeix per oferir una atenció professional excel·lent amb rigorositat, empatia i un alt grau d'humanitat. Un gestor personal estarà en contacte permanent amb els familiars per guiar-los i ajudar-los en tot moment.

 

Si t'interessa, demana pressupost sense compromís